Pages

Followers

Tuesday, 7 May 2013

Swiss Garden Resort And Spa Damai Laut - part 3

** sambungan dari part 2 **

tidur mlm adalah sangat lena..sbb penat kan..
separuh hari dlm perjalanan
pulak tu dpt mandi kolam..memasing tak hingat
so pg tu memasing bgun agak lewat lah jugak..
tp mama kerahkan bgun jugak..coz nak amik uadara tepi pantai
kenangkan kesah mak n pak di tahun 2006....hehheeee

semua berbaju tidur lagi
sesi santai tepi pantai
my1st
my2nd
my3rd
sangat seronok kan..
lepas sakan permandi manda kat pantai..jom kite naik ke bilik n salin bju...
kite mandi pool pulak..heee....
jam masa tu menunjukkan pukul 11pagi tapi kan.....cuaca adalah sgt cerah....
sesi mandi pool kali ni..xde snap pic pun..
tp tetibe ada org buang bayi..adakah !!!!
hurm.....nilah die.....budak yg sgt ngantuk dan diselamatkan untuk direhatkan
hahhaaaa....nak tau pe TAN yg aku dpt...
selama mana layan kan PPG ni bermandi manda sebatak-batak nyer
PPG jgn dickp ler.....kilat je muke tu...
ape pun asalkan dorang enjoy...asyik kena marah je kan....
so semua dah letih n lapar..so kami naik dr pool dekat pukul 2pm lah jugak
ingat dah sakan penat n letih , ngantuk bagai..rupe nyer....idok..
sambung lagik kat bathtub pulak.....hadooiiiii lah korang ni

layan
dah puas berendam...n lapar susu
dorang menyerah kan lah kan
so siap2 dan nak g mkn time pulak
pusing punyer pusing PPG terlena sudah..
so kami mkn lunch dekat pukul 6petang
hurm......lapar seh.....
jalan2 area situ2...sampai pukul 10 mlm trus dinner
dah kenyang n sangat penat...balik otel dan ZZZzzzzzZZZZZZzzzzzzz

sambung kat part 3 pulak

No comments:

Post a comment