Pages

Followers

Tuesday, 7 May 2013

rancang2 aje..

**en3 dah lama tp baru nak update**

aku suka merancang
aku suka angan2

untuk besday aku tahun ni..aku rancang2 nak g ke tempat oneymoon tahun 2006
dulu g berdua jer...belanjawan pun agak2 je kan
la ni nak g ber5..herm..insyalallah berjaya
dekat je...tak jauh mana pun
heheee.........
dulu g oneymoon mySis support/belanjer
la ni g sekali lagi pun..under budjet jugak

usha punya usha
myOpismate ada member's kat situ
sgt lah bersyukur nya
die offer kat aku 1 nite rm100...sape tak nak!!! angkat tgn
aku nak kan je.r...booking for  2 nite
kire lah sendiri yer..brape aku kena bayar kan....
hehee....ape pun..kite tunggu ek..
aku amik date 28-30 april 2013
tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......

No comments:

Post a comment