Pages

Followers

Friday, 16 May 2014

nak share video pulak...

random video pulak...

video

video

video

video

dari Hati ke Hati

coklat ni kita makan same2 yer mama
dan sekuntum bunga rose merah..siap de ucapan..hhiiiiiihhii
" sorry mama selama ni kakak sakitkan hati mama, harap-harap mama ampunkan dosa kakak ye.....selamat hari ibu...semoga mama sihat selalu"
daripada , damia 

tak lupe jugak aku nak ucapkan Selamat Hari Ibu kepada semua
yang sudi singgah ke belog aku yang tak seberapa ni
terima kasih daun keladi
hihiiiii





kejutan di Hari Ibu..

11 may 2014
Hari Ibu
hehee..aku sebagai seorang ibu kepada 3 anak dara
memang bangga lah untuk hari ni
sbb dihargai untuk hari ni
dapat ucapan dari kekawan dan sedara mara
tapi.......kerja sebagai seorang ibu/surirumah tetap kena laksanakan
mlm tadi dah putaq dekat 4 kali...mesin basuh tu
semua kumpul..pagi nyer baru nak g dryer
seawal pukul 8am aku dah keluar wit my1st
Dobi Clean Pro menjadi pilihan.. kali ni di sec 25 s.alam
dah sumbat semua dlm tu
meh kita g serapan ye kakak
nasi lemak daun pisang dipagi hari..
mcm biasa lah....kulu kilir le aku ni kan
mcm takde apa2 berlaku..
sekali tu aku ke toilet dan....sekali nyer aku baru terperasan...
V
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
tak buleh blah...weyy..malu lah pulak
hahahhaaa.....
sekali tu aku bantai gelak lah dgn my1st
die pun agak malu sbb mama nyer pakai selipar sebelah2
 trus2 aku masuk ke kereta dan memang sah2 lah..
aku main sarung jer..
hahhahhahaa
kena lah tukar kan....
patut lah baru aku sedar..dr tadi aku diperhatikan dengan pelik jer
tapi langsung aku tak terperasan
seb tak g soping moping kan..
hahhhaaa
dah dah dah jom lipat kain pulak
untuk bawak...heheee
kasut pun aku dryer kan....
alhamdulillah settle kije mendobi..tak sampai pukul 9.30 pun dah otw balik

nak yang percuma time2 nie lah..tapi tak perlu lah kot..

menu makan2

pizza atromen
menu berbuka katanye....
atas permintaan PPG...sekerim goreng
rasa dah cukup kot tempoh 3 bulan tanpa nasi
rasa berat badan dah stabil kot
dari 48.7kg kembali ke 44-45kg
sekarang ni aku cube2 nak kembali kepada menu nasi
tapi kena bertukar kepada beras lain katanyer..
ek....jom lah try
dalam kuantiti yang kecil but sayur mesti lebih..
penyedap
heheheheee...jemput jamu mata semua

The Sumbs cafe

nak cerita pasal makan ni
hihiiii
nak kata rehat lama tak jugak..sbb hari Isnin
nak kata takde kije..tak jugak...kuar lunch 1.15pm coz settle kan surat
tapi sebab tekak dah nak nak makn sagt kan
lagi2 lah myOfficemate dah promot pasal menu nyer
dan2 lagi aku intai2 jeling kat Instagram thesumbs cafe pasal menu
hurm...sgt menarik...
jom......
sampai2 memang agak ramai
tapi disebabkan nama pun rezeki kami kan..de lah table for 4 yang kosong
hihiiii...sila2...
disambut dengan bunga comel nie..hihiii
meh kita layan menu nyer dulu....
pilihan kami untuk lunch adalah...
Churros with #chocolate dip = rm4.90
ais lemon tea = rm1.60
fish & chips untuk aku dan cheesy chicken frankfuter untuk myofficemate
makan makan dan makan
borak borak..borak
hehhee...settle
licin makkkk
model celup2...
kat sini semua hidangan nyer berkongsepkan makan dan buang
so semua makanan dihidangkan kat dalam kotak
macam ni
menarik kan..
total rm26.60
termasuk bubur sum2 aku tapau nak mkn nanti2 kat opis
alhamdulillah..kenyang sampai ke petang
memang rekemen lah kat korang yang nak g area s.alam ni

THE SUMBS
7-0401 PERSIARAN ALAMI 
PUSAT PERNIAGAAN WORLD WIDE
PERSIARAN AKUATIK SEKSYEN 13
40100 SHAH ALAM
SELANGOR DARUL EHSAN
TEL: 017 2888658 / 019 2755444

selamat menjamu mata :)