Pages

Followers

Tuesday, 7 August 2012

Samudra @ Quality Hotel

Salam Bebuka
tahun ni Samudra wat majlis berbuka di Quality Hotel
sangat selesa tempat nyer
memangkan kami meriah dgn bebudak
so meja kami dok depan sekali 
layannn
ketibaan tetamu
menu yg sempat dicapai
my2nd
my1st
mygedix...

semua happy sbb mama n mamy bawak g mkn kat hotel
bertambah2 mkn kambing panggang
suke ek?

Besday Gurl

World Of Marsya
jom g jalan

ready nak g jalan wit nenek
Toncet nan tinggi


Duit Baru

sape yg dah kumpul

 orange ind'club
RM20

Pruple in d'houzzz
bukan hak aku
sti meriah kan wat koleksen wet raya
hhheee....

Bisul


bisol yang aku tahu lah kan
kami sepakat kena jangkitan bisul ni...
dimulakan dgn my1st
seketul kat tepi bibir
my3rd pun kena
my3rd seketul dihidung seketul diatas bibir 
seketul di perut
izzat pun kena kat kepala
yg ni pun kena kat peha
hurm...
adakah ini akan terjadi klu aku bawak my3rd g klinik?

kek ke2 besday gurl

rezeki dtg dibulan ramadhan
my3rd dpt kek lagi dari cik ya kek angry bird dr king
sangat lah ceria n suke nyer PPG
nampak best kan
xcited nak pegang krim nye tu
Selamat Panjang Umur

marsya 2nd birthday


masa 1st birhtday dulu pun bulan puasa
kali ni (4 ogos 2012) pun bulan puase lagik ye marsya


Hari Jadi Si Manja @ Astro
Celebrate Birthday @ Tirai Ratus
Kami yg CERIA
kebetulan jatuh pada bulan puasa
so marilah ramai2 kite pakat dok berbuke di Tirai Ratus 
ada kupon dapat rm19..klu xde kupon kena charge rm30 yer...
sesi makan dan makan lah kami wit Salim's Family
 meriah lah PPG wit SuriSaraAmani

Kek Aiskrim Double Chips Coklat


 kek aiskerim beli pun pakai kupon ni pulak
memang berbaloi2 lah kan
kek nyer nipis je kat bawah tu 
double chips coklat cake wit fresh cream
sooo yummyyy
next nak test coklat mint laks

Fried cendawan

Salam Ramadhan yg ke 18
en3 dah lama tap aku suke lah nak uplod kan
sbb en3 nak tunjuk aku masak cendawan goreng
hehheee......

balik work dgn gigih nyer aku menyediakan nyer 
untuk santapan kami 4branak
lega c pembuli dah lena
ngancam tak?
puas hati goreng sendiri..
klu beli sebekas rm2/3 kan? herm......untung lah kan