Pages

Followers

Tuesday, 28 January 2014

Gong Xi Fa Cai

hehee....saje jejalan ke Giant kemuning
terjumpe lah sang naga ni
tapi naga dah lepak2 dah..
 lepas buat show kot...
mana muke ko kakak? hahaa
org tua ni nak interprame gak..
lepak santai pulak...
video

kami ber3 jer..coz my3rd tak perasan pun kami keluar
mula nya kami ber3 g jual barag2 scrap lah kan..macam biasa..rutin 3 bulan sekali
kali ni PPG dapat kumpulkan byk gak..
jadilah dapat sorang rm5....senyum leborrr lah kan..heheee..
asal nak g giant tu nak beli shushi dieorg lah..tapi dah sangkut kat naga tu...trus lupe..heee..

BR1M 2014


yang mana satu kita layak dapat?

alhamdulillah..udah selamat aku update data
just tambah kan acc no jer pun kan..
semoga pembahagian yang telus dan tepat..

peluk2 bagai...

my2nd & my3rd
dorang ni kalau tidur akan peluk2..
tapi bila real..huhhhh...serba tak kena
duk dekat tak boley
dok gurau terlebih2 pulak kang sentap
tapi bile nak tidur..sti nak peluk2..heheee..

Produk D'herb

saje lah nak test.... D'herb nie..
 kot2 menjadi kan...kurang sikit berat aku nie..
aku ni kecik jer..tapi berat tu,,huhuuu..
camnie lah....
klu nak diet...tak kena lah control makan kan..
jangan makan nasi katanye.r.hehheeee..
kena rajin bersenam....aku ni berat kot nak bersenam ..tu lah punca berat tu..hahhahaa
dah tu tak boley lah nak pekena makan yang leleh2 nie...
sangat ngamcam nie...rm10 sebekas
tutup mata je nier..huhuuuu...


nak tempah baju nie..

kain ela ada 4 helai
2 untuk PPG pemberian dr nenek
2 helai untuk aku ler..beli dr Vietnam kirim kat officemate
die g cuti2 ke sane kan..kata nyer..nak kirim ke kak?
sti lah akk ko ni nak kirim kan..hehee...
PPG punyer
untuk aku..aku dah hantar ke tailor fervet aku lah kan
untuk PPG aku dah pas ke myBFF..akk ipar die yang tukang jahitkan...
siap je nanti..bayar lah kan..hahhaaa...

nak cari kasut adik ash...

memang taknak belikan kasut sekolah untuk my3rd kot kan
sbb tak lah pakai sgt..
tpi disebabkan my1st pun berkasut
pulak tu my2nd pun berkasut gak..
pasti lah yang my3rd pun nak jugak kan..
kaki adalh comel kan..mana lah nak muat kasut yang lepas2 nie..
jom lah kite beli yer...

tuju terus ke Jalan Stesen 1 klang a.k.a Jalan Jepun
kat situ pelbagai saiz ada..harga leh runding..memang menarik lah bagi aku
aku beli kasut sepasang n seluar ngam2 rm50 jer..
macam cute jer..macam muat jer..hehee
sekali dapat trus nak pakai tu...
naka kapur bagai lah,..
semangat betul tu nak kasut baru..hehheee...

makan kenduri...

cuti2 makan kenduri memang best kan
org dah jemput kan.....andai kelapangan boley lah kita hadirkan diri
kebetulan weekend tu aku xda program yang penting
jom lah kita PPg oitttttt...
g umah pengantin
 jemputan pertama di seksyen 17 shah alam
menu sedap....
KAMI
seronok kan ..klu dah berjumpe ni..memang banyak cerita..
tapi disebabkan aku ni nak pantas....ada lagi 2 undangan..so aku minta diri dulu

jom g kenduri ke2 pulak..di taman kandis
lawa sgt..
last majlis ke jalan kebun
memang aku xmakan dah..
just ratah lauk jer...coz dah fulltank nie..
berkaroeke
sakan lah PPG lepak tempat kareoke tu...coz clik dr taman kandis kan
habis je undagan semua tu..balik rumah...
penat...kenyang..alhamdulillah...