Pages

Followers

Thursday, 27 April 2017

sukan tahunan 2016

cerita tahun lepas
sbb xsempat nak update dulu dulu
kita update sekarang ye

sukan untuk kali ni my1st & my2nd mcm biasa lah
akan terbabit dlm beberapa acara
jom layan kan gambar dan video yg tertera☺

with my2nd...

menjadi maskot. tema tahun ni buahan -pisang-

khemah sukan untuk my1st sbb die rumah merah

khemah sukan untuk my2nd sbb die rumah kuning

mama dan org kuat mama
video

kumpul pingat dan terus kumpul ye nak..
*dulu mama bkn atlet, sbb mama xsihat...

Selamat Pengantin baru Ayang Kecik

korek album lama
jumpa gambar ni..
majlis perkahwinan adik sepupu aku..

aku 'si wedding planner'

cantek tak hasil kerjatgn aku?

keluarga Maktam aku

peeewiittt

pabila adik bradik berkumpul

pelbagai aksi ceria bersama

aku yg paling qatod!!!!

barisan sebahagian sepupu sepupu aku..
Selamat Pengantin Baru Yunk...

Selamat Pengantin Baru Shiera

korek gambar lama
cerita #campakbelakang lah ni

die dirisik pada raya cina 2016
dan pada
persiapan majlis Nikah dan Bersanding

berdebar debar si Pengantin itu

ini lah sepupu baru kami, org Nilai

alhamdulillah....selamat semua nya

bapa pengantin yang keletihan
semoga majlis berjalan dgn lancar....

Selamat Pengantin Baru Semoga Kekal Hingga Hujung Nyawa
Shiera ni merangkap sepupu aku
Mak dia dgn Mak aku adik bradik.

Pertandingan Nasyid #tback

aku korek gambar album lama ni
so cerita #campakbelakang lah kan

majlis ni berlansung lebuh kurang dlm bulan Oktober 2016
antara prasekolah/tabika zon klang

banner di hadapan dewan
baju tu lawa tak? nenek yang jahit kan...hihiii TQ nenek
wakil dari Prasekolah SKTM
layan kan sedikit video yg dirakamkan
bagus jugak majlis mcm ni
bg anak anak kita berani menunjukkan bakat yang terpendam
dpt no5 dari 7 sekolah yang bertanding
alhamdulillah...

ermmm lama nyaaaa

bayangkan..last entry aku haritu pada 21//2016
pergh....mujur beum setahun
hihii....
jom lah rajin rajin kan diri nak menulis..nak mengedit..nak uplod lah kan..
saje nak mula cerita dr pelbagai sudut
mood happy happy

ermmm ape ye..
yang bermain di dlm ruang otak ku ini

tpi perubahan besar dlm family aku skrg ni
kami so so saje...layankan aje
malas aku nak beriya iya dlm segala hal..
insyallah kesabaran dan kekuatan aku sentiasa bersama ku...

pastukan..cerita pasal Myppg pulak..
my1st , Damia tu aku dah masuk kan ke asrama
yup..asrama pada usia 9 tahun di sebuah sekolah menengah area Klang
tak lah jauh mana kan...

pastu....ermm..erm... ape ye
macam macam lah
aktiviti kami sekeluarga lakukan
hihiii...


assalamualaikum 2017

allahuakbar..

lama nya saya tinggalkan dairi maya saya ni
dan tidak mngkin juga sy melupakan segala nya tentang dairi maya ini
kini sy baru nak kembali
semoga kemunculan sy ini
saya bertambah rajin mencoret cerita
saya menjadi mama yang penyabar
saya menjadi umat yang taat
dan semoga saya menjadi yang terbaik dari yang sebelum nya