Pages

Followers

Monday, 26 August 2013

persidangan kami

kami yg meriahkan majlis
kami yg ceria
sesambil bergosip baik2 jer
persidangan dan jamuan raya pada tahun ni adalah agak simple but meraih
menu yg lazat2 disediakan oleh kaum ibu2 ( team wanita )
kaum anak2 (team put3) bawak menu yg simple2 je
tapi melaram sekali2 kali adalah perlu..hahhaa

sape mkn cili die rasa pedas !!!

cili padi kg+telur puyuh+telur ayam+kacang parang giant
semua diatas adalah hasil tanah dari kebun atok 
cili tu adalah sgt menjadi di bulan puasa
mungkin cuaca panas n lembap kot kan
so klu dah terlalu byk sgt....nanti tak habis dimakan
so meh kite buat macam ni

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
firtstime buat mcm ni
kejap je dah jadi nyer pun....lazat gak..tapi memang terbaik..
 PEDASSSSSSSSSSSSSS

berat body

ni berat badan myB
my1st pulak
berat badan my3rd
debar2 nak tayang my my berat badan..hahhaa

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
wahhhhhhhhhhhhhh

masih terkawal...nengok lah lepas2 ni...melantak saje kan kije nyer

senang hati

video

penyayi : PPG
tajuk lagu : main belasah jer..

menyempat...

jumpe kat belakang kedai Lagenda 17 jer
jumpe kat kedai sebelah office gak
open house time..
kebetulan je dpt jumpe org2 tv ni. sekali dah jumpe tak salah kan klu teringin nak mengabadikan memory daun pisang kan. meh lah kite bergambar..tak masuk majalah pun...masuk belog saya je.r.hahaaa
nie lah....