Pages

Followers

Wednesday, 5 November 2014

1 Rafflesia

alhamdulillah
sekarang ni dah bulan November
lagi beberapa minggu je lagi akan masuk ke tahun 2015
my1st akan naik ke darjah 2
my2nd akan meningkat ke darjah 1
 result my1st
naik turun result nya
takpe lah nak...mia dah cube sedaya upaya kan
mama time ni ngah bz menyiapkan bunga telor..hihii
so jeling jeling je lah die study tu
intai result anak disini

untuk sekolah agama tu aku tak pasti lagi
sbb xde info dr ustazah..
untuk sekolah agama pulak..my1st dapat no.10
hurm...kena tingkatkan usaha lagi ni


anak dara vs anak bujang

anak dara
 vs

anak bujang

hihii...bagus kalu rajin mcm ni kan

Pak Li time..

kalau ada rezeki lebih..
sesekali meh kita pekena menu yang lazat lazat



sila menjamu mata yer....
hari Jumaat kan time lunch nyer lama..hihi
kami pun terjah lah  ke Pak Li di sec 13
menu nya aku tak ingat...nama apa
tp sape yang selalu selalu kesana
memang akan hafal lah nama menu itu..hihii

KAMI

unik kan...tak pasti berfungsi ke tak..hihi
sila sila bagi yang berhampiran..kat Sec 13 shah alam dah ada Pak Li Kopitiam

selamat pengantin baru Anne

semua bunga telor yang aku buat tu
atas tempahan dr seorang rakan sekolah
die akan mendirikan rumah tangga
alhamdulillah...sampai jodoh dia amin
semoga jodoh kekal hingga ke jannah



kami datang memeriahkan majlis

work station for bunga telor

dalam masa sebulan aku layan kan 3ratus batang bunga telur
weeeee.....sanggap
tapi aku minat...ngeluh sikit sikit je lah
bunga telur sabun
satu kepuasan
ada 3 jenis warna
satu biru muda
satu coklat tua
bunga crepe colourful 

semua tu mendatang kan rezeki


Happy Besday Iera 22thn

ceria potong kek ye
kek kali ni aku tempah dr kawan lama
sedap kek die ni
pandan layer cake
next next boleh oder lagi yer
ape pun...selamat hari lahir untuk iera
dulu..kecik kecik...halus je.r..
(suke makan pasir)
hihiiiiiiiii...bile dah besar..tinggi lebih dr aku ni ha
semoga tabah melayan karenah anak anak kami
semoga diperkuatkan jodoh bersama si dia
amin

princess elsa @my3rd

tengah menjadi trend sekarang ni
bebudak semua nak barangan Frozen
hurm....kenan gak..tp ikut kemampuan lah kan
myPPG konform lah tergolong kan
asalkan pink
my3rd sekarang ni makin membesar dgn jayanya
makin byk karenah makin byk hal
leka main game
posing bersama kakak bby
posing dgn kakak damia
leka ber inai
dan sekarang my3rd sedang bergiat usaha nak bwak basikal tanpa roda 3

video

layan....kuat semangat budak ni

bahagia di kelilingi oleh yang tercinta



senang hati balik kerja dikelilingi dgn gelak ketawa mereka ni
berkelahi ketawa berlari menangis
memang ceria hidupku

putu bamboo world

jalan jalan cr bahan untuk kraftangan
sekali tu ternampak satu gerai tu..
redup je ..
sekali tanyer..depa kata...tunggu 15 minit ye kak
kami baru masak ni
hurrmm...sbb dah nak sangat kan..ok..akk tggu ko masak
kami g berdua je haritu
sedap sgt ni...

rombongan tabika 2014


pada 16 oktober 2014
tabika my2nd & my3rd mengadakan sesi lawatan
seronok sgt lah kan mereka
nak g jalan-jalan
dgn kawan kawan naik bas lagi
aku? hihii....ikut lah..sbb aku ni AJK tabika kan
tugas aku hari tu....jd tukang amik gambo
meh tayang sikit..
berkumpul di tabika seawal 8am
muke muke ceria
teddy town
senyum.....
semua bebudak diberikan alatan untuk membuat teddy
memang kecoh lah
tak cukup kaki tgn ni nak melayan karenah mereka
tapi mereka enjoy..
aku dpt le 3 ekor teddy ni..hehee
 next...destination
makan time..
semua dah lemau..sbb dah time mkn
pemandu pelancong bawak kami di KFC The Mines
suke sgt le bebudak ni masuk pasaraya kan
pagi pagi dah masuk mall
lepas makan.....nak kemana pulak yer..

tengok tayangan..
tabika 6 tahun - my2nd
tabika 4&5 tahun - my3rd
last sekali.....lawatan ke kilang vitagen
tapi...xde gambo...sbb btry its finish....huhuuu
ni je yang sempat
ngam sampai ke tabika semula dlm pukul 5.30pm
perjalanan yang menyeronokkan bersama anak anak kecil
sampai jumpe lagi

mak potong kek lagi....

sebelum ni ada dah post besday mak
mak potong kek lempeng...hihii
bersama cucu cucu tercinta
di mlm hari nya
mak potong kek beramai ramai pulak
kek eskrim by 4seasons
meh..aku tepek video nyer pulak
video

semoga mak ceria dikelilingi cucu cucu tercinta
amin..

sape yang lebih lebih ni..hehe
so yummy.
alhamdulillah....