Pages

Followers

Thursday, 17 August 2017

1 Ramadhan 1438@27 June 2017 . Genap 11 Tahun

Selamat Berpuasa untuk semua

alhamdulillah aku dan keluarga diberi kesempatan berpuasa 
bersama untuk kali ini
myPPG pun semua pakat  puasa
alhamdulillah..
 erm...aku puasa penuh untuk kali ni..
kenape ye?

jeng jeng jeng....

seperti biasa tarikh 10 June akan menjadi ingatan dlm diriku
tahun ni genap 11 tahun aku layari bahtera berumahtangga
segala badai segala ombak berduri berapi aku lalui
sesekali diuji olehNYA
tp alhamdulillah...bahtera kami masih lagi berlayar dgn baik..
aamiin...

short vacation 2017

alhamdulillah...tahun ni rezeki untuk kita bercuti-cuti
walau kejap dan dekat je...tp sangat bermanfaat bg kami sekeluarga
semoga hubungan kami sekeluarga akan bertambah baik seperti sedia kala
anak-anak lah yg excited nye..kedua mak ayah nye...pun tumpang seronok
G cecuti kat Lexis PD pada 9-10 May 2017

meh  lah layan beberapa gambar yg tersenarai pendek
sbb byk le gambar yg kami abadikan disitu..hihii




nanti ade rezeki kita g tempat lain pulak ye

genap 37 tahun....

1 May 2017

pada tarikh 1 May 2017 haritu genap lah usia aku ni 37 tahun. Alhamdulillah
terima mak ayah...walau aku dah bekerluarga...kasih sayang dan perhatian mereka terhadap aku xpernah kurang...

sbb kan cuti dari sabtu lagi...so kita enjoy lelepak kat rumah je lah ye nak...
sbb minggu depan kita nak g cecuti pulak kan..
semoga aku sentiasa dilindungi olah NYA selalu
aamiin
potong kek nya...

terima kasih hadiah nya....

aamiin...

Assalamualaikum....

Assalamualaikum ..
lama nya ai xmencoretkan sesuatu di "dairy maya" ku ni
xde pulak story yg tk best sepanjang perjalanan harian ku
cuma masa je xmencukupi nak mencoretkan hal hal pahit manis kehidupan aku

last update akhir April 2017
kihhkihh..lama benor weyy

my birthday -May
short vacatin - May
bulan puasa - June
keguguran - Julai
hari raya aidil fitri - Julai
besday my3rd - Ogos

satu satu nak cerita..supaya aku xkan pernah lupa perjalanan hidup ku di masa  depan ...
kot kot boleh remind balik kan...memory lama

nak mulakan dgn on my Birthday lah....

Thursday, 27 April 2017

sukan tahunan 2016

cerita tahun lepas
sbb xsempat nak update dulu dulu
kita update sekarang ye

sukan untuk kali ni my1st & my2nd mcm biasa lah
akan terbabit dlm beberapa acara
jom layan kan gambar dan video yg tertera☺

with my2nd...

menjadi maskot. tema tahun ni buahan -pisang-

khemah sukan untuk my1st sbb die rumah merah

khemah sukan untuk my2nd sbb die rumah kuning

mama dan org kuat mama
video

kumpul pingat dan terus kumpul ye nak..
*dulu mama bkn atlet, sbb mama xsihat...

Selamat Pengantin baru Ayang Kecik

korek album lama
jumpa gambar ni..
majlis perkahwinan adik sepupu aku..

aku 'si wedding planner'

cantek tak hasil kerjatgn aku?

keluarga Maktam aku

peeewiittt

pabila adik bradik berkumpul

pelbagai aksi ceria bersama

aku yg paling qatod!!!!

barisan sebahagian sepupu sepupu aku..
Selamat Pengantin Baru Yunk...

Selamat Pengantin Baru Shiera

korek gambar lama
cerita #campakbelakang lah ni

die dirisik pada raya cina 2016
dan pada
persiapan majlis Nikah dan Bersanding

berdebar debar si Pengantin itu

ini lah sepupu baru kami, org Nilai

alhamdulillah....selamat semua nya

bapa pengantin yang keletihan
semoga majlis berjalan dgn lancar....

Selamat Pengantin Baru Semoga Kekal Hingga Hujung Nyawa
Shiera ni merangkap sepupu aku
Mak dia dgn Mak aku adik bradik.