Pages

Followers

Tuesday, 20 January 2015

good job my dear....

video


ini lah tugasan baru untuk my1st di sesi 2015 ni
walau baru darjah 2..tapi diberikan peluang untuk
membaca ikrar di perhimpunan pada setiap hari Isnin

sbb nyer..dulu-dulu my1st ni agak darah gemuruh
bila berhadapan dengan org ramai
tapi dr sumber cikgu disekolah..my1st begitu bersemangat
membaca ikrar ini...
tahniah Damia

my3rd mintak bertindik..

2 Jan 2015
hermm...tetibe kan
sebelum ni ada gak tanyer tanyer..tp die belum menunjuk kan yang die berani lagi...
sekali tu....kebetulan nak g beli subang untuk m2nd..tetibe my3rd mintak tindik
ok je.r...ko jgn melalak sudah lah ye.r.hihiiii

jom kita...
video


ape pun.....berjaya...die tak nangis....yang nangis my2nd
sbb die inginkan subang lain..tpi aku paksa beli hak yang lain..herm...
ape pun tak boleh tau...

belah kiri nampak ok jer..

belah kanan...nampak merah kan...tak boleh diusik yer...huhuu sti sakit kan.

mintak upah mainan lah pulak..
herm......mcm mcm permainan die ni tau....
idak ler aku nak layan....


cerita pasal sekolah lagi...

alhamdulillah....rezeki..

waktu persekolahan tahun 2015

ni yuran sekolah agama   untuk my1st & my2nd
alhamdulillah..semua urusan persekolahan sesi 2015
sumbangan PIBG pun settle..
yuran Tabika Kemas pun settle
duit bus je..kena lah every month bayar nyer kan...

penat kan...homework tak siap lagi...dah lena