Pages

Followers

Wednesday, 13 November 2013

mcm tak puashati jer....

video
luahan rasa kot....tapi bile lah die buat video nie ek.....
video
siap ada sambungan nyer lagik tu....hahaa..
macam lah c mia nie..

#abaikan hidung kembang kuncup#gigi yang jarang-jarang#

alhamdulillah...

video
banyak peru diperbaiki,tapi alhamdulillah lah...lancar walaupun pelat dsbnyer
marsya diusia 3 tahun 3bulan

Tuesday, 12 November 2013

anak-anak dara

dorang 3 org ni membesar dgn hasil air tangan nenek
membesar pun bersama kan
dulu kekecik memang kelam kabut
tapi bile dah besar..memang senang disuruh senang bergaduh senang baik balik
tapi tumbesaran silih berganti...ada yang besar..muncul yang kecik lagik kan
hehehheheee....sabar je lah nenek yer.....
suwettt je kot..
macam tak belence jer
MiaSara
cita2 memasing habt2 nie
mia nak jadi pramugari ,tapi bile cuti2..tolong sara kat kedai kek
bby laks nak jadi tukang pembuat kek

pokok pisang bertandan dua

kite belek gambar je lah yer
kebun pisang
ianya  bercabang 2
luar biasa dari pokok2 yang sebelum2 ni

atromen

peneman dikala diperlukan
comel tak ?
hadiah ni myBFF malaTaro yang bg
naik lunyai dikerjakan dengan PPG

Majlis Konvokesyen Tabika Kemas zon Kota Raja

Sabtu lepas bertempat di Pejabat Kemas daerah Shah Alam (betul ke info ni)
satu Majlis Konvokesyen telah dilaksanakan
sbb my1st kan turut serta
seawal 8pagi kena dah bersiap trus ketempat yang dituju
biasa lah....acara pendaftaran bermula
maas tu para pelajar dah di take over oleh guru kelas memasing
ada lebih kurang 42 buah Tabika seluruh Zon Kota Raja
so lebih kurang 500 org pelajar akan diraikan
meriah tak meriah
jom lah layan pic2 yang sempat aku snap
acara dimulakan dengan ucapan alu-aluan
pastu ada persembahan untuk selingan
pastu baru penyerahan sijil
memang meriah
macam-macam ragam
kakak.....say cheeseesssss
peace yooo
biarkan menjadi kenangan indah bile dorang ni dah besar kan
kejap kakak dah besar


rutin bulanan

memang setiap bulan aku akan g soping moping brg dapur at Mydin USJ
labur tu agak lumayan lah jugak kan.
udah nyer untuk cover 5 mulut kan
huhuu...
tapi sejak 3 bulan ni...aku selitkan jugak dengan kelengkapan sekolah my1st
so hujung2 nanti xperlu lah nak terkocoh2 nak menyoping brg2 sekolah

jom g soping dgn jayanya...
dah nak sedang2 penuh troli aku tu
sekali tu myB tunjuk..kenal tak org tu (yang lalu depan aku sambil tolak stroller)
herm....macam tak cam lah pulak
ohwwww...rupenyer....c aidil-zaquan
kalu de ada aidil zaquan....sti le ada ayu raudah kan ..kan..kan..
intai punyer intai kami ni..(poyossss tak, hahhahaa)
ada lah kan..tengah belek bahagian susu baby
nak beli susu untuk baby boy die lah tu kan..kan..kan...
sama rendang macam aku jer kot..
nak g amik gambo...tapi kot kot kot..macam malu argh...hhaaah..
jom kita g bayar brg2 ni....

dah settle tu..trus lah mencari jalan pulang...
sekali tu aku nampak mcm iras2 Rosyam Nor lah..
trus2 san aku mintak permisi nak amik gambo !!!! (sangat !!)
die dgn anak bini nye.r.semua gugurl yer...like me okey...
die peramah gak...
PPG tanyer sape....aku kenalkan..ni lah uncle yg berlakon dlm cerita KL Gangster II
ohw.....yang jadi perogol tu yer!! erkkkkk huhuhuu
amik2 gambo sesnap jer lah kan..
macam suke jer macam comel jer
ok lah...pah tu aku teruskan perjalan lagik
sekali PPG sibuk nak main menan laks
so lepak2 lah..sambil jeling2 kot2 c ayu raudah turun..
hahhahaa...semangat tu!!!
ehhhhhhhh..iye lah..tak lama tu die turun lah...
sangat sopan bile berbicara
herm......sengih je kot....sbb hajat tecapai..ke???
sekali tu my1st tanye..sape tu mama?
oh...itu artis lah jugak..nama ayu raudah...suami die pemain bola sepak Johor
kakak tak kenal lah mama....herm..camne yer...aku nak gtau nie..
ok2..kakak kenal tak Rozita Che Wan? oh...kenal !!!!
hhah..tu lah adik die...huhuu.....(sgt gosip kan anak branak ni)
hahhahahhaa..sekadar suka2 je je..bukan poyos iye2 pun.......
alamak mama..kakak lupe nak minta autograf lah mak....aik!!!!! sgt ko yer mia....

itu lah kesah pjg aku...nak cerita pasal soping n jumpe artis...hahhaaa
suke?