Pages

Followers

Thursday, 23 January 2014

touching pulak...

gambar lama nie..masa tahun 2010 dalam bulan september
mude lagi tu..ahaks..
gambar ni dok dlm laci kat keta aku jer..
sekali tu my3rd dok punggah n terjumpe lah..
die belek dan belek..tetibe die mcm sentap n diam jer..
tau2 mata macam berair jer..

mama: ngape anjer mama nie....sape buat?
mia&baby: eh..kita org tak usik die pun mama..die je mcm tu lepas nengok gambo tu
mama: gambar ape ?
adik ash : mama pegang bby sape ni.....anje kat mane masa nie?
mama: hurm........hahhahhahaa
mia&baby: hahhahhahahhahahhaaaa

baby dalam tu le adik ash kan..mama yg nak pujuk anje kan....
nak sedey ape.....huhhuu...anak oh..anak.....
belum ready nak ada adik lagik lah tu kan..jawab nye.r.hehee
kes...JELESSSSS

No comments:

Post a comment