Pages

Followers

Friday, 6 September 2013

banjir oh banjir

khamis 5 sepetember adalah hari yang sangat sejuk n tenang
pepagi lagik Yang Maha Esa dah menurunkan rahmatnya..amin
aku keluar rumah seawal 7pagi
tinggal lah myB with my3rd
aku meredah hujan yang sangat dengan tenang nya
alhamdulillah selamat semua nya
my1st n my2nd pun dah masuk ke kelas
aku pun dah sampai di pejabat dengan jayanya...

tapi kan...yg kat umah tu pe cer?
sekali dpt cerita myB tersadai lagi kat umah sbb nyerr..air naik !!!
agak sedih kan
nasib lah tak masuk dlm rumah
herm......jenuh nak meredah ni
bebudak memang suka lah kan..seb PPG xde yg joint
kebetulan laks myB de meeting pukul 2pm..memang xde harapan nak attend lah yer B
sabau jer lah....
dugaan ni.....maybe Dia nak bg rezeki yg lebih mcmane banyak nyer air banjir ni...amin

No comments:

Post a comment