Pages

Followers

Monday, 25 June 2012

lama beb

salam kembali..
 jenuh nak hap det blog yg dah lama mak tak jenguk nie
dek disebabkan kebizian kerja di opis mahupun dirumah
mana kan lagi kerja2 yag tak disangka2 datang kan
ape pun hap det pelan2 lah yer..

awal bulan june aku bz dgn kerja di opis lah kan
 potostate oh potostate...melayan wat dokumen tender sampai jemu

tengah bulan june laks (16-17 june 12) hari keluarga 'salim's famliy' 
just anak2 n cucu2 je yer.
no menantu2..hahaa......destinasi dituju ke utara
Taiping-bukit merah-taiping-shah alam
kami dok  kat d'laila homestay
 sangat memuaskan lah jugak tempat tinggal nyer..MUSLIM only yer..
cume frust..nak mandi pool kena bayau..sbb member kad club house telah hilang....huhuu
ruang tamunyer
jalan2 ke bukit merah
pool time
sangat best nyer..
video
sangat berani

hujung bulan june laks (23/6/12) sabtu nyer aa hari POTENSI tadika kemas
acara bermula seawal 8 pagi
my1st masuk pertandingan nasyid..pergh...cantik bju dorang ni..ceria je
dapat tempat ke-2
so sgt puashati lah dengan persembahan dorang ni...
 24/6/12 nyer laks..just lepak2 kat umah jer....tengahri nyer g umah pangantin kat taman
sangat penat melipat baju yg selambak-lambak nyer..
klu tak lipat sape lagik nak lipat derrrr...


No comments:

Post a Comment