Pages

Followers

Friday, 29 June 2012

kali ke-3

 my3rd demam panas
demam nyer punca balik dr bercuti ke bukit merha haritu
nasib lah baik nyer tak dmam kat sana
dah balik umah bru menunjukkan ketidak sehatan nyer..
 25 june (isnin) aku g kije mcm biaselah
tup2 dpt call dlm pukul 3.30ptg..

my1st : mama....mama...mamaa...balik cepat (dgn nada menangis)
aku: (panik gak..ingat de yg kemalangan) kenape ni kak?
my1st: mama..balik lah cepat...marys tu.....mcm kakak dulu
dah aku pun trus ingat kat my3rd...sti kena sawan lagi ni

pe lagi on time ler mak balik umah..tp dan lagik kabo kat bos yer
sampai umah my3rd dah sejuk badan tp stil lemah
bg ubat mcm biase...sekali tu nak magrib tu....badan dah mula panas
hurm...tak leh jadi ni..jom kite g sepital
sampai HBTAR trus masuk bilik emegency suhu 40.5
masuk wad ma......sbb ckp de sawan tadi

 
pertama kali kena masa tahun 2011
tapi tak masuk wad..just g cek up kat klinik biase n ok after tu
kali ke2 kena pada tahun yang sama 2011
kali ni ngah bercuti di senawang
g sepital besar senawang
balik tu g HBTAR jugk....tapi tak kena masuk wad lah
 kli ke3 ni..kena lah pantau sikit kan
2 mlm gak aku bermlam disana..
 hurm.....semoga  my3rd baik sepenuh ny...
aminnn

No comments:

Post a comment