Pages

Followers

Monday, 30 January 2012

umpana roda

kejap kena lenyek dowhh

my housestage umpana roda lah..
 kejap kena lenyek ..n hilang pudar n seri
kejap duk atas..happy je...selalu ceria
 erm....aku ok klu xde kesah yg sakitkan hati aku
 dan aku akan memberontak klu ko usik privasi aku
tolong lah paham..aku akan sentiasa ok what..
 tp jgn lah ko usik private aku..
 dgr nyer pulak about "gambar"
hey..tak kan nak gantung gambar 'one' tu kat umah..
 ini umah die ke umah we ols...
tak payah lah gantung n berframe2 nie..
 sekadar u ingat kat hati u je lah yer...
 ape yg dah tergantung tu..biarkan lah......tak perlulah ditambah lagik..
 kita nengok n lihat yer..aku nyer ngamuk nanti

No comments:

Post a comment