Pages

Followers

Monday, 30 January 2012

bila my1st bertanya

my1st : mama..klu baby kecik dlm perot meninggal, nanti dia besar tak kat dlam kubur?
mama: erm....(malas nak tunjuk yg tak berapa pandai)....ok kita tanye kat papa yer.
papa: tak besar lah baby kecik tu..sbb die dah meninggal dr lahir trus masuk syurga dan talde ;ah die nak membesar lagi..
 my1st: ohw....

pe kehal lah pepagi my1st dah tanyer soalan lahiriah like gitu..
 erm......perlu byk membaca lagik aku nie..
mia like princess deep in my heart

No comments:

Post a Comment