Pages

Followers

Wednesday, 17 October 2018

masih rahsia....

Assalamualaikum...

Ianya masih menjadi rahsia kepada myPPG berita kehadiran my4th
Insyallah bila my4th dah masuk 16week kita teropong sama-sama ye myPPG
Mungkin ade yang sangat gembira
Mungkin ada yang sedikit rasa tergugat
Mungkin kan saja lah nak....dah rezeki tak salah alamat....hihi

Aku pulak diusia ambang 40an ini ..adakah aku larat
Adakah aku sedia dr segi fizikal dan mental?
Jangan nak macam-macam lah...insyallah 'u can do it!!'

Sekarang my4th baru usia 14week....
Dijangka aku akan melahirkan nya pada April 2019
Wow......berkira kira mcm mana rasa nye untuk kali ni....hihi....

Image result for 14 weeks pregnant

No comments:

Post a Comment