Pages

Followers

Friday, 17 October 2014

jalan jalan bersama yang tercinta


bila berkesempatan ada masa teluang
kami 1family akan meluangkan masa bersama
walau pun ada ke tak de...kami 
menceriakan masa bersama cuci mata
 jom lah kita g nengok wayang..

tgv@setia walk puchong
lepas habis cite tu..meh kita jelajah kat setia walk ni
ape yang best kat sane

pose gedik dari kami

view kat sane best jugak..
menarik tertarik tempat nyer
tapi tempat mkn agak terhad
hhiiiiiihii

lepas tu kami berpakat nak jelajah ke Main Place
menarik jugak mall dlm tu
kami lunch di Texas.... adik bradik kepci jugak
lepas mkn mkn...usha usha kejap..


meh kita ke One City Skypark
pe yang menarik disana
wahhhh....memang menariklah
lantai nye kaca di tingkat yang paling atas...
agak gayat klu di mlm hari kot
di waktu siang...tak sgt...
kot lah..hehehhee

lebih kurang lah...

seronok jugak lepak atas tu..santai jer..
angin pun sepoi sepoi meniup,,
esok esok kita mai lagi yer...
selfie jom...
mama+papa




No comments:

Post a comment