Pages

Followers

Thursday, 4 September 2014

cerita kami di kampung part-3

part yang ke 3 ni aku nak tayang
keindahan semula jadi di kg Banggol Rendang, Taiping
air terjun...
air terjun ni terletak dikaki bukit gantang ..yerr ker ni? hehe
aku pun xpasti lah
tp klu org kg ke kebun memasing..balik tu mereka akan berehat di sekitar air terjun nie
PPG ni memang dah pebret kan klu dpt g mandi manda ni
memang hari hari ngajak ke Batu Besar nama tempt ni
selamat 4hri 3 mlm di sane
setiap hari wajib kami ke sane
ponteng rewang kejap..heee
kenderaan kami nak ke Batu Besar
kadang kami bawak salin...
kadang kami balik je dgn baju basah tu
ehheee..tp memang syokkk tau.
air die tak lah sejuk sgt...just nice lah
tapi menyegarkan
air tejun di kelilingi oleh kebun buahan
tapi kebun org lah...hhihiii...
seronok sgt kan
hurm...indah nye duduk kg
video

plan nak balik isnin mlm selasa
tapi dgr dgr info yang boleh dipercaya
jalan sgt jem
so..postpone lah balik pagi selasa nya
untuk PPG , mama dah request cuti kat ticer2 mereka
untuk mama jugak..dah apply awal awal kan..

ok  dahhh..jom balik Klang
sampai jumpe lagi


2 comments:

  1. ahahah..meriahnya naik motor berlima :)

    ReplyDelete
  2. seronok nye mandi manda. naik moto tu ramai2.. hehe. kelakar

    ReplyDelete