Pages

Followers

Wednesday, 6 August 2014

KLIA2 di raya ke3

entry yg lepas raya ke3 ..anak buah myB nikah kan
belah aku pulak..raya ke3 kami ke KLIA2 hantar adik aku nak ke Langkawi
lama dah book tiket ni..mereka g 3 branak je..
sedara adik ipar memang org Langkawi
so amik kesempatan jejalan dan ziarah sanak saudara lah kan
raya ke6 ..baru mereka balik sini
meh lah aku tolong tepek kan gambo Happy Family ni

best jugak tempat ni
ceria tak muke kami ..hehee
lapar pulak anak mama nie
menarik..
comel...
nengok mereka berseronok seronok kat Langkawi
macam teringin nak g lagi jer kat situ
teringin nak g ronda ke pulau pulau yang berhampiran pulak
naik boat...g mandi kat tasik dayang bunting
insyallah...nanti ada rezeki kita g lagi ye B

No comments:

Post a comment