Pages

Followers

Wednesday, 15 January 2014

damia turn to 7

alhamdulillah...date 12 jan 2014
anak sulung aku dah genap 7 tahun

mama: selamat hari lahir kakak..
mia    : terima kasih mama
mama: kakak dah genap 7 tahun xboleh tinggal solat...kalu tinggal?
mia    : mama rotan.....tapi kalau kakak uzur macam  mama takpe kan?

hagak2 lah nak uzur kot kan........wahai anak lah anak..
celebrate demi celebrate kami raikan
ada kek..ada pulut kuning
terima kasih pada yang sudi belanja birthday girl nie
serapan pagi di jalan kebun
lepas tu nenek buatkan pulut kuning....TQ nenek
pandan layer kek....pun ada nyer..
yang ni potong kek ramai2 pada yang tarikh lahir jatuh bulan JAN
dan lagi..kek by mummy
alhamdulillah..walaupun penat melayan karenah my1st ni
tapi die happy banget..dapat gak byk hadiah nyer....
hadiah dari abg is
hadiah dari neksu
dan lagiiiii

dan pelbagai lagi hadiah yang my1st dapat
punyer lah jeles kan my2nd tu...hahhaaa...
video
di sudahi dgn video potong kek nie.
semoga menjadi kenangan di masa meningkat usia nyer damia
kerja nya melawa jer..

No comments:

Post a Comment