Pages

Followers

Thursday, 10 October 2013

mandi manda d'ulu yam

lama nyer nak update..tapi kenapa macam malas yer..
byk yang tertangguh nie
en3 ni pun dah lama nyer.
pasal kami bersuka suki di hulu yam
29/9 ritu.....hari ahad

lama dah PPG ngajak g swimming..tp papa bz kan
kena lah banyak kali tunda dan tunda degan berbagai alasan
dikesempatan myB tengah free2 dihujung bulan ni.
jom lah kite layan permintaan PPG ni
tempat ditu..Hulu Yam
kami bertolak pun agak lambat...dekat pukul 3ptg baru sampai
lepas gerimis kot..nampak semua pun dah nak beredar pulang
dah g sane..sti le kena bawak bekalan makanan kan.
kali ni bawak yang ready order jer..McD jadi pilihan
jom lah layan gambar2 dan video kami semua....
apa yang yang penting....kami enjoyyyyyyyyyyyy
suka g sini....landai jer..
sejukair nyer nie..dorang je tak tahu sejuk......
video

hee.....papa nyer memang suke wat cengitu kat PPG....nak bg kuat katanya..ke???
dorang pun suke je pulak tu..layan....tp klu yg over2 tu yng mak nyer ni trus pangkah...
video

sekali ada ikan ler.....seronok banget lah..ada kah dibelai mcm anak kucing..
udah nyer tercungap2 ler c anak ikan tu....mcm2 lah PPG nie..
apepun nak bg dorang hepy2 sakan
balik tu dah penat..semua pakat lena dalam kereta lagik
sampai umah semua pakat sedaq, mintak makan
nasib lah sudah tapau siap2 tadi..
makan-makan sesambil layan tv.....
tepat pukul 11.35 semua harus TIDORRRRRr...
esok kan sekolah.....

No comments:

Post a Comment