Pages

Followers

Friday, 20 September 2013

kena cabut jugak !!!

petang semlm akhirnya kami amik keputusan nak ke klinik jugak
setelah dipersetujui oleh yg empunya badan
sebelum ni nak g tapi xde pulak rawatan tuk kanak-kanak
jom kite masuk ke klinik gigi khairuddin
sebelum tu aku ade lah usha2 beberape tempat lain
tapi klinik ini jugak menjadi pilihan
saje nak menyenangkan korang usha masa rawatan die
klinik die baru (baru pindah dr bangunan lama)
ada surau bersih
ada toilet yang bersih
ada pembantu klinik yg peramah
ada dokter yang pandai amik hati..

meh layan gelagat my1st cabut gigi untuk pertama kalinya (gigi susu )
byk karenah gak
dokter just spry, sekali terasa laks oleh c damia
dah die mintak nak cuci mulut
ramai penonton time nie..heee
ok kite buh perisa lain yer.....suka banana tak? herm....layan...
dokter nyer pandai lah melayan karenah bebudak ni
video

that's my girl....Damia....(mamapapa nyer adalah penakut nak g jumpe doktor gigi)
kena bayar rm30sahaja
kena tulis date ni : 19.9.2013
agak nyer tengah kebas kot..huhuuuu
settle....alhamdulillah
alhamdulillah...mlm nie boley tidur lena tanpa ada rengekkan..huhuhuu


No comments:

Post a Comment