Pages

Followers

Tuesday, 2 July 2013

pot luck 1 !!!

kami geng sekolah sesaje lah nak test wat pot luck ni kan
mendadak tak mendadak lah kami memplan nyer
simple2...jer pun kan
konon nyer nak set pukul 4.30ptg @ dataran shah alam @ahad 30june
nak celebrate besday anak myBFF @mala
so kami lepak kat umah je , kan petang dah nak g padang
so aktiviti memasing lah kan
my1st sakan poyo berpayung ditengah panas
my2nd sgt bz berTap & beriPhone walau tengah dicharge
yg penting my3rd TIDO.....bestttt..
aku pun leka lah wat kije aku yg terbengkalai
heee......myB tu ngah tampal paking kat luar...dah berlubang payah nak masuk keta

dah time..siap2 n go out lah kan..
jom kite g padang....(nak pulak myB temankan) hahhaaaaa

ceria makcik2 anak 3 nie...
sakan kami borak2
macam-macam ada
walau pun lambat dr masa yg tetapkan....ape pun kami enjoy sgt
hehheee....next pot luck.....pleaseeeee
menu pun simple2 jer..
aku bawak donut by big apple + coklat bertih beras
mala bawak kek besday + jajan + air
keya bawak kek made from tesco
aiza bawak jajan+ air sedap
anoi pun bawak jajaj + air sedap

mak2 lepak sambil berborak
2 bapak2 sedang layan anak2 yang sedang berlari sakan

sampailah magrib kite lepak ket situ
kebetulan mlm nyer de ceramah palestin....
balik dlm pukul 8.30mlm...
sampai umah semua dah penat...mandi2 n jom tidur...esok skul

No comments:

Post a comment